Tuin der Listen LXXX: Spanning alom

Elke keer weer is het voor mij een aangename verrassing wanneer ik op zaterdagmorgen berichten aantref van clubgenoten die mij hun partij sturen van de avond ervoor. Twan is deze keer de afzender. Zijn naam ontbrak bij de indeling van vrijdag en toch zag ik hem beginnen aan een partij tegen Tom. En een belangrijke partij ook: het betreft de finale van de Play-Offs seizoen 2016-2017. Ja, de jaartallen kloppen. Jullie vermoeden natuurlijk dat Twan won. Klopt ook. Maar Tom maakte er wel een spannende partij van en kreeg zelfs kansen op een halfje of meer.
Spannend was zeker ook het gevecht tussen Leon en Wilbert, om degradatie uit Groep 1. De winnaar zou zich handhaven, maar het werd remise. Mij is niet helemaal duidelijk wat er nu gebeurt.
Voor degenen die de partijen naspelen: het commentaar is van Twan en Wilbert, maar niet zelden bemoeide ik me er ook mee. Dan zie je ” (KvO)”.

1 comment to Tuin der Listen LXXX: Spanning alom

  • Kees van Oirschot

    Voor hen die Ter Beek-Schreurs naspelen: in mijn inleiding zeg ik dat het commentaar van Wilbert is m.u.v. die plaatsen waar je “KvO” vermeldt ziet. Daar klopt geen biet van, maar door tijdgebrek laat ik het maar zo. Met excuses aan Wilbert.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>