Tuin der Listen LXXXIV: een boek???

Een jaar of vijf, zes geleden sprak ik met Thomas over een opening die hij wilde gaan spelen. Daarover had ik een uitstekend boek in mijn kast staan en ik bood hem aan dat van me te lenen, waarop hij bijna walgend uitriep: “Een boek?”. Hieraan moest ik denken tijdens het lezen van zijn commentaar bij de volgende partij, die tegen Twan, om het clubkampioenschap. Daaruit blijkt dat hij zijn vrije tijd nog steeds liever besteedt aan iets anders dan aan studie van openingen. Toch loopt de partij goed voor hem af, zij het met wat geluk.

2 comments to Tuin der Listen LXXXIV: een boek???

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>