6e BoschRos toernooi

Voor de zesde keer in successie gaan we de vriendschappelijke degens kruisen met schaakvereniging de Kentering uit Rosmalen.
Er wordt dit jaar in De Biechten in Hintham gespeeld. Omdat we niet terecht kunnen bij de gezellige lokatie van de Kentering.
De data waarop dat mogelijk is zijn zaterdag 11 mei, 18 mei en 1 juni 2019. Waarschijnlijke aanvangstijd 13.00 uur.

BoschRos

Belangstellenden kunnen hun voorkeur opgeven voor bovenstaande data bij ondergetekende (ericmerx@ziggo.nl). Afhankelijk van de meeste aanmeldingen kiezen we dan een datum in overleg met de Kentering. U kunt zich opgeven tot 30 april 2019.

We maken de opstelling waarschijnlijk op volgorde van rating en kijken natuurlijk ook wat de Kentering er tegenover kan plaatsen . Er bestaat dan wel weer de kans dat aan dubbelleden gevraagd wordt om aan de andere kant mee te spelen om het spelersaantal gelijk te houden en een zo eerlijk mogelijke rating verdeling. Omdat het uiteindelijk gaat om een vriendschappelijke wedstrijd en het hebben van een gezellige schaakmiddag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>