Tuin der Listen LXXXVI: Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy, want daar is…


want daar is de paardkwijtvariant. Of niet? Voor deze vraag zag Eric zich gesteld. Stel: je bent Eric en je zit achter de zwarte stukken. Je gaat een stuk verliezen en je tegenstander is niet zomaar iemand. Die iemand heeft ruim 2200 en is bovendien notabele, want voorzitter. Maar ja, opgeven en zo vroeg al naar huis gaan is wel héél pijnlijk. Wat te doen? Tja, wat zou jij doen?
Wel, je raadt natuurlijk dat Eric een briljante ingeving kreeg. Welke dat is en hoe de curieuze partij verder ging, zie je in het vervolg. Geniet van het verklarende commentaar en de analyses van Thomas . Let vooral ook op zijn uitleg van de merkwaardige afloop. Beslist naspelen, deze uitzonderlijke partij.

5 comments to Tuin der Listen LXXXVI: Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy, want daar is…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>