Schoonheidsprijs

Voor het seizoen 2018-2019 zal de Technische Commissie weer een HMC-schoonheidsprijs organiseren. In aanmerking komen partijen die gespeeld zijn tussen 1 september 2018 en 1 augustus 2019. Alleen HMC-leden kunnen meedingen naar de prijs. De partijen moeten gespeeld zijn voor de interne competitie of meetellen voor de KNSB-rating of Fide-rating. Mocht u mee willen dingen naar de prijs dan kunt u uw partij(en) vóór 1 augustus a.s. opsturen naar kooshendriks@xs4all.nl. Uiteraard zal de jury ook kunnen putten uit reeds beschikbare partijen op de HMC-website.

De Technische Commissie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>