Tuin der Listen XCIII: Burg versus Burg

Op een paar partijen na zit de Groepencompetitie erop. Of het Twan lukte om groep 1 te winnen met een score van 100%, zie je bij het naspelen van zijn partij tegen achternaamgenoot Brent. Naspelen, want heel spannend.
Bekend was al dat Wilbert en Tom promoveren naar groep 1. Kees gaat naar twee en vermoedelijk reist Derk-Jan met hem mee. Hij won vrijdag een boeiende partij van Bert, die daardoor is uitgeschakeld voor promotie. Eric en Dewi hebben een plaats in groep 3 verdiend. Voor meer gegevens: zie de site van de Interne Competitie.
Over naar Burg versus Burg, met analyses van Twan en Kees en naar Derk-Jan versus Bert, met commentaar van DJ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>