Tuin der Listen XCIV: Wie handhaaft zich in groep 1, Matthijs, Thomas of Pierre?

Voor Thomas,Pierre en Dewi stond er veel op het spel op de voorlaatste dag van de interne competitie, seizoen 2018-2019. Thomas en Pierre hadden allebei een punt nodig om zich te handhaven in groep 1 en uitgerekend zij speelden tegen elkaar. Hun spannende partij eindigde in remise – we laten later het verloop van hun confrontatie zien- , waardoor Matthijs,Thomas en Pierre gedeeld voorlaatste werden met 2 uit 5.  Als ik me niet vergis blijven de eerste twee in de hoogste groep op grond van onderlinge resultaten. Des te raadselachtiger is de puntendeling tussen Thomas en Pierre. In de slotstelling staat Pierre gewonnen. Hij had het benodigde punt voor het grijpen.

Derk-Jan won zijn laatste partij in groep 3 en haalde hierdoor Kees in. Zij promoveren allebei.

Dewi wint groep 4 met de mooie score van 5 1/2 uit 6, aangenomen dat ze van Pieter won. Henk of Eric vechten om plaats twee.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>