Siem op het EK in Bratislava

Siem probeert deze ochtend Europees Kampioen tot en met 16 jaar te worden. Daarvoor moet gewonnen worden in de laatste ronde. Deze partij kun je volgen op chess24 vanaf 10:15. Zie ook chess-results.

1 comment to Siem op het EK in Bratislava

 • Loek Mostertman

  Wist u dat de externe competitie al is begonnen?

  Vermoedelijk zijn er maar weinig toeschouwers op 28 september aanwezig geweest bij de wedstrijd HMC – Caissa, zo fraai met 6-4 door HMC gewonnen.
  Ik ontdekte dit heuglijke feit eens een kijkje te nemen op de KNSB-site. Vreemd genoeg heeft de website van onze club er geen aandacht aan besteed en ook het Brabants Dagblad heeft het laten afweten, terwijl het wel uitvoerig uitweidde over inderdaad fraaie overwinningen van Ajax, Feijenoord en PSV.

  Omdat ik het dus net pas ontdekte ben ik een beetje laat met mijn felicitatie aan het eerste team dat sluipend naar het kampioenschap lijkt te gaan. Vooral hulde aan de zwartspelers die met 3,5-0,5 wonnen en aan Twan, die grootmeester Ree versloeg, ondanks dat hij met wit het Frans moest bestrijden. Ik vrees, dat Hans die partij niet in de NRC zal publiceren!

  Loek Mostertman

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>