Tuin der Listen XCV: superkorte “bespreking” van alle partijen.

Op de tweede clubavond van dit nieuwe seizoen zagen we geen verrassende uitslagen. De spelers met de lagere rating waren hun tegenstanders gunstig gezind en leverden spontaan zoveel pionnen of stukken in dat verlies onafwendbaar werd. Een kort maar volledig overzicht:
Eric won van Ekko, Piet van Derk-Jan, Pierre van Joep, Max Ansems van een mij nog onbekende dame en Kees van Luigi.
Voor het inpakken van zijn koffers had Pierre nog even tijd om zijn partij van wat aantekeningen te voorzien. Hij schotelde Joep een zeldzaam Slavisch gerecht voor met als opvallend ingrediënt 4…Db6. Lees verder en speel na.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>