Tuin der Listen XCVII: Groepencompetitie van start

Drie dingen vielen me op bij de start van de Groepencompetitie: Dewi  zien we niet meer bij de deelnemers, dus we moeten we dit seizoen vrouwloos zien door te komen. Altijd jammer, zeker omdat Dewi  een pittige tegenstander was. Opvallend ook de terugkeer van Cees  van Zelst, in groep 2  zelfs. Daarmee is Cees de  Überveteraan van onze club. Verder viel me het aantal deelnemers op:  24, slechts een minder dan vorig seizoen.  Bemoedigend.

In groep 1 won Wilbert van Tom en Piet van Daan.  Een verrassende start.  Minder verrassend de uitslagen in groep 2:   Jeroen versloeg Kees  – verrassend vond ik wel dat ik lang kon standhouden- en Derk-Jan ging ten onder tegen Matthijs.

Wat betreft de uitslagen in de twee andere groepen ben je aangewezen op de pagina van Tom. Tijdens mijn partij tegen Jeroen had ik niet de tijd om me te concentreren op andere borden.

Deze week laten we twee partijen zien:   Wilbert Schreurs-Tom Verhoeven en Jeroen van den Bersselaar-Kees van Oirschot. Enjoy ( tevens de naam van mijn sportschool).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>