Tuin der Listen C: Degelijke Henk

In een partij van vader en zoon Mollema gaan de stukken anders. Ze doen van alles, behalve de zetten die je verwacht. Tegen hen spelend heb je het gevoel over een mijnenveld te lopen. Er dreigt altijd onheil.
Zo niet afgelopen vrijdag. De partij van Henk ( met zwart) tegen Ton van de Pauw toont een degelijke Henk. Maar…ook dan dreigt er onheil. Het commentaar is van de zwartspeler – mijn dank daarvoor-, behalve op de twee momenten dat je KvO tegenkomt.

3 comments to Tuin der Listen C: Degelijke Henk

 • Mari

  Hoi Kees,

  Van harte proficiat met je honderdste aflevering van “Tuin der Listen”. Daar mag men toch wel even bij stil staan. Jouw bijdrage is iedere keer weer een schot in de roos. Hopelijk mogen we nog lang van jouw noeste werkzaamheden in je schaaktuintje genieten. Je verdient dan ook dat de complimenten en de felicitaties van clubleden aan jouw adres als paddenstoelen uit de grond schieten!

  Hartelijke groeten,
  Mari

 • Henk

  Ik sluit me bij Mari aan. Op naar aflevering 200.

 • Kees van Oirschot

  Hoi Mari en Henk,

  Aardige jongens zijn jullie. Bedankt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>