Tuin der Listen XCVIII: Blondies tussen vijftig tinten grijs

Foto’s genomen op zomaar een clubavond laten overwegend grijze koppen zien. Die van HMC’ers zijn  geen uitzondering. Hebben wij dan geen jonge blondies? Zeker wel. Denk aan Twan en Thomas (eerder black beauties) en aan Dave en, vooruit, Derk-Jan. De twee laatst genoemden zaten vrijdag tegenover elkaar. Het werd een Berliner met kansen voor wit, Derk-Jan.  Zie  diagram hieronder. DJ koos in deze stelling voor het voor de hand liggende Dc7. Wat zou jij hebben geantwoord?

Voor Daves antwoord:  zie de partij hieronder. Commentaar grotendeels gebaseerd op dat van Derk-Jan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>