Donderdag 21 november Vughtse Schaakdag voor 50-plussers

Gestimuleerd door de grote successen in de voorgaande jaren organiseert schaakvereniging “De Vughtse Toren”op donderdag 21 november 2019 al weer voor de 34ste keer haar seniorentoernooi. Dit toernooi is voor alle schakers van 50 jaar en ouder.

Het toernooi wordt gehouden in Cafe van Berkel, Vlasmeersestraat 97 te Vught.
De deelnemers spelen 67ronden volgens het Zwitsers systeem. De speelduur bedraagt 20 minuten per persoon per partij. We willen om exact 10.00 uur starten. Daarom vragen wij de deelnemers dringend om 9.30 uur aanwezig te zijn. Voor de deelnemers zijn een groot aantal prijzen in natura te winnen. De prijsuitreiking is gepland om 17.00 uur.

Voor de 18e keer organiseert schaakvereniging “De Vughtse Toren”, tegelijkertijd met haar senioren­toernooi, het:

Veteranenkampioenschap van Noord-Brabant

Aan dit toernooi kunnen NBSB-leden van 65 jaar of ouder mee­doen. De deelnemers aan dit toernooi spelen in een aparte groep om de wisselbeker beschikbaar gesteld door de Noord-Brabantse Schaakbond.

Kosten voor deelname aan beide toernooien bedraagt € 10,00 te voldoen aan de speelzaal.

Om 12.30 uur staat een heerlijke lunch voor u klaar. Deze lunch is, zoals u van ons gewend bent, bij de prijs inbegrepen.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met:

Ton van Roon           telefoon 06 – 46345997

e-mail: tonschaakt@ziggo.nl

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>