Schaakfestival in Groningen

Thomas was goed op dreef in de eerste vier ronden van het Schaakfestival in Groningen. In ronde 5, op 2e Kerstdag, is onze voorzitter weer op een livebord te volgen. Hij speelt tegen naamgenoot Thomas Beerdsen. Klik hier voor de live-partijen.

5 comments to Schaakfestival in Groningen

 • Matthijs Dijkstra

  In de ronden 5 en 6 had Thomas sterke IM’s als tegenstander. Niettemin werd het twee keer remise. Kijkend naar het ratingverschil is dat een prima resultaat. Morgen in ronde 7 mag Thomas met wit tegen de Russische GM Evgeny Gleizerov aantreden.

 • Pierre Smeets

  Vandaag heeft Thomas helaas verloren. Dat mag ook wel een keer tegen zo’n sterke tegenstand. Als ik zijn partijen volg dan valt mij elke keer op hoe taai hij is. Succes in de laatste ronden!

 • Kees van Oirschot

  Thomas’partijen in Groningen zijn het naspelen waard, vooral voor 1.e4 e5-liefhebbers.

  Voor zijn nederlaag van gisteren hoeft hij zich niet te schamen. Maar na een nul hoop je natuurlijk op een wat zwakkere tegenstander. Zit er niet in vandaag: Tiviakov, met zwart nog wel.

 • Matthijs Dijkstra

  Thomas heeft een sterk toernooi gespeeld met een TPR van 2392. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

  Siem van Dael heeft evenveel punten behaald als Thomas, maar had zwakkere tegenstanders. Siem is (nog) jonger dan Thomas is en krijgt ongetwijfeld nog vele kansen op mooie resultaten.

 • Mollemaestro

  Leuk dat jullie het hebben gevolgd en bedankt voor de positieve reacties! Ik zal komende week nog wel een verslag schrijven hier.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>