HMC doet mee in online competitie

Komende zondag doen we voor het eerst mee bij de teambattle op lichess. Dit is een soort online vervanging van de KNSB-competitie.
Het start zondag om 20:00, duurt 2 uur en het speeltempo is 3+2. Je kan meedoen door aan te melden voor het team HMC Den Bosch. Ik accepteer je dan bij het team en dan kun je je aanmelden op de competitiepagina (door op join te klikken, zie onder).
We beginnen in klasse 2B, als we die winnen promoveren we naar de hoogste klasse! Het helpt als we met een sterk en breed team meedoen. De scores van de beste 8 spelers tellen mee voor het totaal. Zie deze link voor klasse 2B van afgelopen week, toen er 121 spelers meededen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>