Online clubavond Dubbelschaak

Dubbelschaak organiseert iedere dinsdagavond een online clubavond. Deze avond is ook opengesteld voor alle leden van HMC! Het niveau van de spelers op die clubavond is ongeveer 1200 tot 2100, voor vrijwel iedereen is dit dus interessant.

Voor de clubavond wordt gebruik gemaakt van www.lichess.org. Om mee te spelen moet je je met een account aanmelden bij https://lichess.org/team/dubbelschaak. Vervolgens word je geaccepteerd door een beheerder van die groep en als je dan mee wilt spelen moet je op dinsdag zorgen dat je om 20:15 klaar zit. Het speeltempo is afwisselend 5 minuten per persoon per partij en 15 minuten per persoon per partij.

3 comments to Online clubavond Dubbelschaak

 • Twaburov

  Klopt het dat het 5 rondes Zwitsers is? En de ene week dus 15 min en de andere week 5 min? Leuk dat we mee mogen doen!
  Op zondagavond kun je overigens HMC vertegenwoordigen in de teambattle, meld je daarvoor aan bij HMC! https://lichess.org/team/hmc-den-bosch

 • Pierre Smeets

  Beste Twan
  Afgelopen dinsdag was het 5 ronden rapid. Komende week wordt het 5 min snelschaak. Jammer van gisteravond. Ik herkende je spel niet. Die Martijn kan trouwens een leuk potje schaken.

 • Matthijs Dijkstra

  Martien acccepteert je aanmelding en hij bepaalt welk speeltempo op een avond gehanteerd gaat worden. Martien zorgt hierbij voor afwisseling om het voor iedereen aantrekkelijk te maken om mee te doen.
  Ik speel wekelijks twee uurtjes mee bij de online clubavond. Afgelopen dinsdag hebben we voor het eerst Zwitsers gespeeld. Dat beviel goed.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>