HMC 4de in Online Meesterklasse

In de Meesterklasse zijn we al 7 keer 4de geworden, nu ook in de online teambattle! We speelden dit keer met maar liefst 13 spelers. Tommy, Brent en Nargiz maakte hun debuut in ons team! Iedereen speelde degelijk met als uitschieter de 2650 TPR van Jeroen! 

Pierre had een erg fraai moment. Na 30.De5 volgende 30..g6. Vanwege de schoonheid van welke zet voelde Pierre toen een warme gloed?

30..g6 31.Tg4!! en vanwege de kruispenning heeft zwart een probleem. Op 31..Txg4 volgt namelijk 32.Txd8 mat en op 31..Txd3 volgt 32.Txb4. In de partij volgde er 31..f6 32.Dxe6+ Kg7 33.De7+ Kh6 34.De3+ met torenwinst!

Ook in 3 minuten kun je leuke dingen doen. Aldus Pierre. Wil je ook zulk moois op het bord proberen te toveren? Zondagavond spelen we weer de teambattle, dit keer gaan we voor de top 3. Het is nog maar 2 keer dit seizoen, dus bereid je sowieso voor op de grote finale van 28 juni!

1 comment to HMC 4de in Online Meesterklasse

  • Luigi de mas

    Voorwaar een wending van sublieme schoonheid.
    a3 lijkt mij bijna zo effectief maar is niet meer dan een slimmigheidje en het wekt geen warme gloed op.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>