Interne hervat op 27 november

We kunnen weer clubavonden houden in De Biechten! Komende vrijdag (27-11) zal dus onze eerste clubavond weer starten.

Dit zal natuurlijk wel in een aangepaste vorm zijn: verplicht mondkapje over mond+neus als je loopt, 1.5-meter afstand houden ten opzichte van anderen inclusief je tegenstander en je handen desinfecteren als je de speelruimte binnenkomt.

Het café is dicht, wel kan er bij het luik tussen de keuken en het atrium drinken besteld worden. Waarschijnlijk zal het bestellen van drinken kunnen tot 22:00 en gaat de barman/barvrouw daarna naar huis toe. Misschien blijven ze langer open dan 22:00, maar houd maar rekening met 22:00. Alcoholische dranken mogen ze tot 20:00 verkopen.

Onze interne competitie zal gewoon met het normale speeltempo van 1:30 + 0:15 gespeeld worden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>