Online intern toernooi op D’n Elfde van d’n Elfde

Op woensdag 11 november 20:00 organiseren we een intern toernooi op lichess. We maken dit keer gebruik van het ‘Arena’ formaat, wat inhoudt dat je weer ingedeeld wordt zodra je klaar bent met een partij, en dat je op elk gewenst moment kan instappen en uitstappen. Het duurt tot 21:30 en het speeltempo is 3+2. Meld je aan bij ons lichess-team als je dat nog niet hebt gedaan. Daarna kun je aanmelden bij het toernooi door op de toernooipagina op ‘Join’ te klikken. De nummer 11 mag zich een jaar lang Prins Carnaval HMC noemen.

1 comment to Online intern toernooi op D’n Elfde van d’n Elfde

  • Kees van Oirschot

    Een te waarderen initiatief Twan, maar voor een zeventigplusser is het tempo te hoog.
    Ik wens de deelnemers een prettige avond.

    Tot ziens, ooit.
    Kees

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>