HMC 2 wint en wint

In de tweede ronde van de online competitie speelden we met HMC 2 tegen Zuid-Limburg 1. Het werd net als in de eerste ronde tegen Amersfoort 1 een heel spannende wedstrijd. We hebben in een wedstrijd van acht tegen acht gewonnen met 8,5-7,5. Dit keer pakten we ook op de eerste vijf borden een nipte overwinning 5,5-4,5.

Ik was weer als laatste bezig, dus weer kan ik weinig zeggen over de andere partijen.
Het enige dat ik wel kan zeggen is dat Chiel Koster en Max Ansems absolute helden zijn! Allebei pakten zij 2 uit 2. Chiel deed dit al voor de tweede keer en is met 4 uit 4 topscorer van ons team.

De uitslagen van de eerste vijf borden zijn hier te vinden. Voor de andere drie borden en alle partijen kun je gaan naar https://www.chess.com/live#tm=462835. In het uitgebreide verslag zal ik echter ook alle partijen toevoegen.

Uigebreid verslag volgt nog.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>