Interne Competitie mededelingen

Vanaf volgende week zullen wij als vereniging helaas bij iedereen die op de clubavond komt de QR-code in de CoronaCheckApp of een uitgeprinte QR-code van een Coronatoegangsbewijs moeten scannen. Zorg er dus voor dat je vanaf volgende week bij binnenkomst een QR-code bij de hand hebt. Bij het lopen in het atrium (grote hal) heb je een mondkapje nodig, dus bij binnenkomst en bij het halen van een drankje moet je een mondkapje dragen. Als je zit mag het mondkapje af.

Vorige week voor de competitie heb ik al aangegeven dat we de interne competitie eerder gaan beginnen dan de eerste weken van dit seizoen. Om 20:05 zal ik de aanwezigen invoeren in het indelingssysteem en binnen een paar minuten kan dan begonnen worden met de interne competitie. Weet je al dat je later komt dan 20:05 maar wil je wel graag meespelen, stuur mij dan een berichtje via de mail (thomas.mollema@gmail.com) of via sms/whatsapp (+31627060516).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>