Online competitie

De afgelopen weken zijn de eerste drie rondes van de online competitie gespeeld. Wat opvalt is dat er veel spelers niet komen opdagen zonder zich af te melden op Lichess. Graag afmelden zodat iedereen een tegenstander heeft (zie uitleg onderaan dit artikel hoe je moet afmelden). Iedere week is het mogelijk om mee te doen, ook op kerstavond en oudjaarsdag kan er geschaakt worden. We gaan door tot we weer fysiek kunnen schaken of Lichess geen indeling meer weet te maken. Op het moment dat Lichess geen indeling meer weet te maken, wordt het toernooi automatisch gestopt. Ik zal dan weer een nieuw toernooi maken.

Na drie rondes staat Richard (Ridchess) bovenaan met 2 uit 2. Richard kreeg in ronde 1 een half punt voor het niet spelen van Lichess en staat daarom op 2,5 uit 3. Loek Mostertman (loekmost), Lars (larson2), Twan (JohanDerksen, Thomas (Voorzitter-HMC), Amir (Not_Amir_84) en Tim (Timthole25) staan met 2 punten vlak achter Richard:

De uitslagen van ronde 1:
Amir – Loek Mostertman 0-1
Max – Lars 0-1
Loek Vissers – Twan 0-1
Thomas – Henk Mollema 1-0
Tim – Derk-Jan 0-1
Jos – Sam 1-0

De uitslagen van ronde 2:
Derk-Jan – Richard 0-1
Twan – Jos 1-0
Henk Mollema – Amir 0-1
Tiago (jeugdspeler van HMC) – Max 1-0
GoodCompany (wie is dit?) – Ferran (jeugdspeler van HMC) 1-0
Tim Bye

De uitslagen van ronde 3:
Loek Mostertman – GoodCompany 1-0
Jos – Thomas 0-1
Timme (jeugdspeler van HMC) – Tim 0-1
Max Bye

Hoe meld je je af
Klik op de pagina van het toernooi op ‘Trek Terug’ als je een ronde niet mee kunt spelen. Je kunt op ieder moment weer op dezelfde plek op ‘Neem deel’ klikken en dan word je weer ingedeeld met het aantal punten dat je hebt behaald.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>