Talenten in Paleochora

Onze talenten Justin Senders, Mischa Senders, en Thomas Mollema spelen vanaf vrijdag op het zonnige Paleochora in Griekenland. Een groot en sterk toernooi, waar vele GMs meedoen. Hopelijk kunnen ze het hoofd koel houden en een mooie prestatie neerzetten. De redactie van de HMC-site wenst ze veel succes!

http://chess-results.com/tnr180882.aspx?lan=17

Inmiddels is het toernooi afgelopen en heeft alleen Justin een kleine elowinst overgehouden na een remise in de laatste ronde tegen Thomas. Mischa en Thomas eindigden in de min. Vriend Tycho Dijkhuis, die bij Utrecht speelt, behaalde een IM-norm.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>