Een legendarische HMC-partij

In 1986 werd de partij van het jaar gespeeld door Rien de Wit. Tegen Cees Nuyten kreeg hij het voor elkaar om maar liefst 6 centrumpionnen bij elkaar te spelen. De partij kan hieronder nagespeeld worden!

2 comments to Een legendarische HMC-partij

  • Franck Steenbekkers

    hoe gaat het eigenlijk met Rien de Wit

  • Cees Nuijten

    Rien woont met zijn vrouw Resi al een jaar of 15 in het dorpje Pouydraguin in de Zuid-Franse Gers, niet ver van Pau. Vanuit hun huis kun je midden in de zomer nog sneeuw zien liggen op de Pic-du-Midi, een onderdeel van de Pyreneeen. Met enige regelmaat hebben wij telefonisch contact met hen. We zijn er een aantal malen op bezoek geweest en hebben daar ook diverse malen gelogeerd. De jaren gaan echter tellen en mede daarom hebben zij met enige weemoed besloten terug te gaan naar Nederland. Gisteren kregen wij bericht dat zij hun Franse huis verkocht hebben. Zij denken aan het einde van dit jaar weer terug te zijn in Nederland.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>